Termoska 1l na jídlo Esbit
Kód: FJ1000MLDetailní popis produktu
Termoska na jídlo vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Vaše jídlo bude vždy připraveno ke konzumaci v ideální teplotě!
Vnější strana termosky je pokryta speciální černou, matnou, neklouzavou barvou, která zabraňuje náhodnému upuštění při držení v rukavicích. Termoska je vyrobena tak, aby manipulace s ní byla co nejsnazší. Vnitřní vrstva termosky je potažená tenkou vrstvou stříbra, která zlepšuje izolační vlastnosti, zároveň působí antibakteriálně. Pro maximální využití vlastností termosky doporučujeme před použitím: - pokud chcete dát do termosky horké jídlo , před použitím ji nahřejte teplou vodou po dobu asi 4 minut, pak vylijte vodu a vložte jídlo - obdobně postupujte v případě studených nápojů či jídla (vlijte studenou vodu / 4 min.) Velkou výhodou termosky je pojistný ventil. Po stisku se vyrovná tlak uvnitř termosky, čímž se vyloučí nebezpečí opaření horkou párou nebo náhodný výbuch během přepravy.
Uzávěr slouží zároveň jako miska na jídlo.
- Termoska na jídlo Esbit je termonádoba z kvalitní nerezové oceli. Vnější strana termosky je pokryta speciální černou, matnou, neklouzavou barvou, která zabraňuje náhodnému upuštění při držení v rukavicích. Termoska na jídlo Esbit je vyrobena tak, aby manipulace s ní byla co nejsnazší. Vnitřní vrstva termosky je potažená tenkou vrstvou stříbra, která zlepšuje izolační vlastnosti, zároveň působí antibakteriálně a zabraňuje usazování kalu.
- obsah: 1 litr
- výška: 200 mm
- průměr: 108 mm
- hmotnost: 562 gramů
- Při teplotě ~ 98 ° C a okolní teplotě ~ 20 ° C ± 2 ° C je teplota:
- po 6 hodinách: ~ 70 ° C
- po 12 hodinách: ~ 60 ° C
- po 24 hodinách: ~ 40 ° C
Pro maximální využití vlastností termosky doporučujeme před použitím: - pokud chcete dát do termosky horké pití, před použitím ji nahřejte teplou vodou po dobu asi 4 minut, pak vylijte vodu a nalijte tekutinu - obdobně postupujte v případě studených nápojů (vlijte studenou vodu / 4 min.)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Termosky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.